Internet Border tar över ansvaret för IT-driften för marknadsplatsen objektvision.se

Internet Border har vunnit Objektvisions upphandling av IT-drift. Objektvision.se är en heltäckande och oberoende internetbaserad marknadsplats som sammanför företag som söker respektive erbjuder lediga lokaler och kommersiella fastigheter i Sverige. Affären innebär att Internet Border tar över driften av hela servermiljön.

Objektvision.se är Sveriges största marknadsplats för att hyra ut lediga lokaler och sälja fastigheter varför en hög tillgänglighet är av yttersta vikt.

– Det känns fantastiskt att ha fått förtroendet att ansvara för objektvisions affärskritiska webblösning. Objektvision är helt beroende av hög tillgänglighet, hög säkerhet och inte minst snabba svarstider vilket vi känner oss komfortabla med att kunna leverera, säger CG Sänne, VD på Internet Border Technologies.

– Vi gjorde en omfattande utvärdering av ett antal olika leverantörer. Internet Border Technologies var det företag som uppfyllde våra kriterier bäst. Sedan vi påbörjade vårt samarbete för ett par månader sedan har det fungerat utmärkt, säger Ulf Magnusson, VD på Objektvision.

För frågor och mer information kontakta:

Objektvision AB

Ulf Magnusson, VD

070–569 09 28

ulf.magnusson@objektvision.se

www.objektvison.se

Internet Border Technologies AB:

CG Sänne, VD

0708-122333

cg.sanne@internetborder.se

www.internetborder.se

Internet Border Technologies

Internet Border är en av de större leverantörerna av IT-drift i Stockholmsregionen. Med djup kunskap inom teknik och genom ett personligt och flexibelt förhållningssätt till sina kunder når Internet Border Technologies sitt främsta mål – nöjda kunder. Bland kunderna märks, utöver Objektvision, bland andra Förlaget Natur och Kultur, Bonnier AB och Gymgrossisten. Internet Border Technologies ägs av privata investerare som även är aktiva inom bolaget.

Objektvision

Objektvision.se har sedan 1998 erbjudit tjänster som underlättar för företag som söker lediga lokaler, fastigheter, företag och mark att snabbt och enkelt hitta rätt objekt. Marknadsplatsen innehåller just nu över 12 000 annonser från fler än 1 500 olika fastighetsägare, förvaltare och förmedlare, och har drygt 40 000 unika besökare per vecka. Objektvision.se hyr inte ut eller säljer objekt, utan är länken mellan företag som söker och företag som erbjuder lediga lokaler och kommersiella fastigheter.

Nyheter

Kontakta oss

DGC Internet Border AB

Sveavägen 145, plan 5 (Receptionen)
113 64 Stockholm

Telefon: 08-410 331 00

Om oss

DGC Internet Border är sedan 2002 en av Sveriges ledande IT- driftsleverantörer. Huvudkontoret är baserat i Stockholm, Sverige.

Copyright © 2016 DGC Internet Border AB