Internet Border Cloud

Vår privata cloudtjänst är en kapacitetstjänst som innebär att ni abonnerar på den kapacitet ni behöver från våra kraftfulla serverfarmar.

Med vår skalbara kapacitetstjänst kan prestandan gällande minne, processor och lagringsutrymme snabbt kan ökas i tilldelning närhelst ni behöver det. Ni får en mycket flexibel tjänst som medför en ekonomisk fördel då ni inte från början behöver köpa in och betala för överkapacitet. Ni vet alltid var datan finns och vi garanterar att den alltid finns i Sverige.

Serverfarmarna är placerade i våra extremt säkra datacenter som finns belägna på åtskilda lokationer. Hallarna innehåller reservkraft, redundanta kylsystem, brandsläckning, säkerhetssystem och i övrigt redundant infrastruktur.

Kapacitetstjänsten hyrs av oss till en fast månadskostnad. Vi ansvarar för att infrastrukturen alltid är uppe. Det gör att ni enkelt kan budgetera för kostnader gällande er serverdrift eftersom ni i förväg vet vad ni kommer betala varje månad.

Servern kan förses med valfri programvara enligt era licenser. Ni kan även välja att hyra licenser från oss.

Sammanfattningsvis får du en flexibel driftstjänst av högsta kvalitet till en förutsägbar månadskostnad.

Läs även gärna mer om vår tjänst IT-drift

Kontakt gällande IT-drift

Kontakta oss gärna via formuläret för att höra vad vi kan göra för din IT-drift.

Du kan även ringa till kontaktperson
CG Sänne: 08-410 331 00

Kontakta oss

DGC Internet Border AB

Sveavägen 145, plan 5 (Receptionen)
113 64 Stockholm

Telefon: 08-410 331 00

Om oss

DGC Internet Border är sedan 2002 en av Sveriges ledande IT- driftsleverantörer. Huvudkontoret är baserat i Stockholm, Sverige.

Copyright © 2016 DGC Internet Border AB